Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Karadut dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 11:31
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 11:50
Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ecem Çetin Muhabir

ATV'de ekrana gelen, başrollerini Şükrü Özyıldız ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Karadut dizisi geçtiğimiz hafta ekran yolculuğuna başladı. 

İlk bölümüyle dikkatleri üzerine çeken, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. 

2. bölümde neler yaşandı?

Babasının suçlamalarıyla sarsılan Zuhal, Begüm’ün zor zamanlarında ona destek olamadığı için kendini suçlu hissetti. Bu duygusal karmaşa içinde, kalbi ve aklı arasında sıkışıp kalan Zuhal, Tayfun ile olan ilişkisini bitirme kararı aldı. Aile, büyük bir heyecanla Aslı’nın düğün gününü beklerken, Zuhal’e Bora’dan gelen bir telefon her şeyi değiştirdi. Alp’in, Aslı’yı aldattığına dair görüntüleri kardeşine gösteren Zuhal, Aslı’yı gerçeklerle yüzleştirdi. Nikahın hemen öncesinde Alp’i terk eden Aslı, büyük bir kriz yarattı. Rezzan Hanım, Aslı ile Alp’i barıştırmak için çaba gösterse de, Çetin’in Alp’e olan sert tepkisi iki aileyi karşı karşıya getirdi. Aslı, Bora ve Tayfun’un yardımıyla düğün gecesini atlatırken, Bora ile daha yakın bir arkadaşlık geliştirdi. Bu sırada, Zuhal’in tavırlarına anlam veremeyen Tayfun, ondan uzak durmaya çalışsa da, ikili sürekli karşı karşıya geldi. Sonunda duygularına karşı koyamayan Zuhal, kalbinin sesini dinleyerek Tayfun’la ilişkisi için adım attı. Bu değişim, evdekilerin de dikkatini çekti. Her şeyin yoluna girdiğini düşünen Zuhal, hiç beklemediği bir anda babasına yakalandı. 

Sevilen dizinin 3. bölüm fragmanı da merakla bekleniyor. 

İnsanlar, Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Karadut dizisinin 3. bölüm tanıtımı ne zaman yayınlanacak? Sorularına yanıt arıyor. 

Karadut dizisinin 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu oturuyor. Diziyi, Sırma Yanık kaleme alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa