Narin soruşturmasında babadan suçlama

Diyarbakır'da hunharca katledilen Narin Güran cinayetinde baba Arif Güran'dan yeni bir iddia ve suçlama geldi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 12:58
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 13:30
Narin soruşturmasında babadan suçlama
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında sır perdesi hala aralanamadı. 

Katil ya da katilleri bulmak için soruşturma sürerken aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler nedeniyle küçük Narin'in nasıl bir cinayete kurban gittiği araştırılıyor. 

Narin Güran cinayetiyle ilgili gelişmeler, Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutarken cinayetle bağlantılı olarak 12 kişi tutuklandı; bunlar arasında Narin'in amcası Salim Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve cesedi taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar da bulunuyor.

Narin Güran cinayetinde, baba yeni bir suçlama ve iddiada bulundu.  Baba Arif Güran, Nevzat Bahtiyar'ın, kızının kaybolmasından bir kaç gün önce Narin'e para vererek kendine alıştırdığını öne sürdü. 

Olay günü Narin'in evlerinin bulunduğu alanda dışarıya çıkmadığını söyleyen baba Güran, delillerin ispatlanması gerektiğini ifade etti. Diğer yandan geçtiğimiz günlerde  Diyarbakır T tipi Cezaevi'nde bulunan Salim Güran'ın kaldığı hücre değiştirilmişti. Soruşturma tamamlanıncaya kadar şüphelilerin daha yüksek güvenlikli izole hücreye alındığı bildirildi. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa