Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a okullara temizlik desteği eleştirisi!

Fatih Ünal, ABB'nin okullara sağladığı temizlik desteği ile ilgili açıklama yaptı. Ünal, "Şov, istismar amaçlı propagandanın yapıldığını görüyoruz. dedi.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 14:02
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 15:06
Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a okullara temizlik desteği eleştirisi!
Ecem Çetin Muhabir

Öğrencilere birçok konuda destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) son olarak “Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek” sloganıyla yeni bir uygulama başlattı. Buna göre; Başkentteki ilkokul, ortaokul ve liselere temizlik desteği sağlanıyor. 

Hem temizlik malzemesi desteği hem de temizlik hizmeti verilen proje ile öğrencilerin hijyenik ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi amaçlanıyor.

AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesinin desteği ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Şov yapılmaya çalışıldığını iddia eden Fatih Ünal, Ankara Büyükşehir Belediyesinin okullardan gele geri çevirdiği talepler olduğunu öne sürdü.

Şimdiye kadar somut belediyecilik anlamında ya da okullara yardım anlamında ciddi bir çalışma yapılmadığını son zamanlarda şov ve istismar amaçlı birkaç propagandanın yapıldığını gördüklerini söyledi. 

"Mansur Yavaş'a küçük siyasi malzeme olabilir ama ülkenin hayrına bir çalışma değildir"

Ünal, şunları söyledi;

"Siyasi şov malzemesi yapmak bir belediye başkanına yakışmayan hareketler"

Hükümetin eğitim konusunda icraatlar yaptığını ve sıkıntıları giderdiğini ifade eden AK Partili Fatih Ünal, şunları söyledi; 

Ankara Büyükşehir Belediyesini bu anlamda samimi olmaya davet ettiğini söyleyen Fatih Ünal, daha önceki zamanlarda AK Partili belediyelerin çok iyi şeyler yaptığını ve bunu bir reklam haline getirmediğini ifade etti. 

"Bir sürü iş yaptı belediyelerimiz. Ama bundan bir siyasi rant beklemediler"

Ünal, şu ifadeleri kullandı;

Ankara Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken asli vazifeleri şu an maalesef yapmadığını aktaran AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Ünal, Ankara'da çok ciddi sıkıntıları olduğunu söyledi.

"CHP'li belediyeler maalesef sınıfta kalmıştır"

Fatih Ünal, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa