Acun Ilıcalı'dan Süper Lig'e eleştiri

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin sezon başından bu zamana 7 penaltısını verilmediğini söyledi. TFF ve MHK'ya tepki gösterdi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 16:18
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 16:35
Acun Ilıcalı'dan Süper Lig'e eleştiri
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, sezon gündemine dair değerlendirmelerde  bulundu. 

Futbolun adaletli bir şekilde uygulanıp uygulanmadığını sorgulayan ve Fenerbahçe'nin haklarının yendiğini savunan Ilıcalı sert eleştiriler yaptı. 

Özellikle Galatasaray’a bu sezon gösterilmeyen sarı kartların sayısının 14 olduğunu belirten Ilıcalı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a ise yalnızca birer sarı kart gösterilmediğini vurguladı. 

Ayrıca, Fenerbahçe’ye 6 penaltının verilmediğini ifade eden Ilıcalı, bu durumun Türk futbolundaki adalet sorununu gözler önüne serdiğini iddia etti.

Ilıcalı, "Yaşadıklarımızın adı rezalet" diyerek Fenerbahçe’ye karşı kuralların uygulanmadığını ve haksızlık yapıldığını öne sürdü. Federasyona sundukları belgelerle durumu kanıtladıklarını belirten Ilıcalı, yabancı futbolcu geliyorsa, yabancı hakemin de gelebileceğini söyledi. 

Acun Ilıcalı son olarak, Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal’a güvenlerinin tam olduğunu ve şampiyonluk yolunda birlikte yürüyeceklerini ifade etti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa