CHP lideri neden ayağa kalktıklarını paylaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşılamalarına dair konuştu.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 16:38
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 17:29
CHP lideri neden ayağa kalktıklarını paylaştı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

TBMM Genel Kurulu'nda 28. Dönem 3. Yasama Yılı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla başladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi  açılışa dakikalar kala milletvekillerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konusunda uyarıda bulundu.

CHP’de alınan kararla milletvekillerinden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mecliste konuşma yaptığı sırada ayağa kalkmalarını ancak alkışlamamaları istendi.

Erdoğan, salona geldiğinde DEM Partili milletvekilleri haricinde bütün vekiller ayağa kalktı. Ancak CHP ve İYİ Partili milletvekilleri ayağa kalkmalarına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamadı.


CHP Lideri Özgür Özel, TBMM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiği sırada ayağa kalkmaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seçim tartışmalarına atıfta bulunan Özel, "Seneye bizim Cumhurbaşkanımıza da yapılmaması açısından önemli bir adım attık" ifadelerini kullandı.

Makama olan saygıdan dolayı böyle bir durumun gerçekleştirildiğini söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi  Genel Başkanı Özgür Özel, sözlerinin devamında ise, "Seneye veya ondan sonraki seneye de ümit ediyorum Adalet ve Kalkınma Partisi, CHP'li bir Cumhurbaşkanı seçildiğinde aynı nezaketi gösterecek" açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa