Dikkat çeken anket! İstanbul Havalimanı, dünyanın en iyisi seçildi

Conde Nast Traveler dergisi tarafından yapılan anket neticesinde İstanbul Havalimanı, "dünyanın en iyi havalimanı" olarak seçildi. İşte ayrıntılar...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 16:50
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 17:26
Dikkat çeken anket! İstanbul Havalimanı, dünyanın en iyisi seçildi
AA
Kaynak AA

Prestijli seyahat dergisi Conde Nast Traveler’ın editörleri ve okuyucuları tarafından dikkat çeken bir anket yapıldı. Bunun sonucunda İstanbul Havalimanı, "Dünyanın En İyi Havalimanı" olarak birinci sırada yer almayı başardı.

Havalimanı işletmecisi İGA tarafından yapılan açıklamada, Conde Nast Traveler dergisinin 115 senelik bir geçmişe sahip olduğu ve söz konusu derginin gerçekleştirdiği bu ankete her sene binlerce insanın katılım gösterdiği belirtildi.

İlk 10'da hangi havalimanları var?

Yolcuların ve editörlerin oylarıyla belirlenen bu sıralamada İstanbul Havalimanı, 2022'de elde ettiği liderliği bu yıl da koruyarak Singapur'daki ünlü Changi Havalimanı'nı geride bıraktı.

Changi Havalimanı'nın ikinci sırada yer aldığı listeye üçüncü sıradan ise Güney Kore'deki Seul Incheon Havalimanı girdi. Dördüncü sırada Katar'daki Doha Hamad Uluslararası Havalimanı yer alırken, beşinci sırayı İsviçre'nin Zürih Havalimanı aldı.

Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nın altıncı sırada bulunduğu, Dubai Uluslararası Havalimanı'nın yedinci sırada olduğu görüldü. Sekizinci sırayı da Tokyo Haneda Havalimanı'nın aldığı fark edildi.

Hindistan'dan iki havalimanı da listeye girmeyi başardı. Yeni Delhi'deki Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı dokuzuncu, Mumbai'deki Chhatrapati Shivaji Maharaj Havalimanı ise onuncu sırada yer aldı.

İstanbul Havalimanı'nın üst üste ikinci kez bu unvana layık görülmesi, hem işletme kalitesi hem de yolcu deneyimi açısından uluslararası alanda büyük bir başarı olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa