Bugün Bahar günü: 18.bölümüyle ekrana gelecek!

Salı akşamları Show TV'de milyonları ekrana kilitleyen “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” bu akşam 18.bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 17:07
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 17:19
Bugün Bahar günü: 18.bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, Show TV'nin sevilen ve ilgi gören projelerinden birisi olan ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?' geçtiğimiz hafta ikinci sezonuyla geri döndü.

Salı akşamlarının vazgeçilmezi olan ve milyonları ekrana kilitleyerek zirvede kalan Bahar dizisi, bu akşam 18.bölümüyle ekrana gelecek.

18. bölümde neler yaşanacak?

Bahar ile Evren arasında gelişen duygusal bağın büyülü anına tanık olan Timur, bu durum karşısında büyük bir öfkeye kapılır ve kendini zor bir duruma sokar. Bahar ise bir yandan Seren’in hamilelik haberini gizlemeye çalışırken, diğer yandan Evren’le ilişkisini sürdürmeye çabalar. Timur, Bahar ve Evren’in ilişkisine duyduğu öfkeyi kontrol etmeye çalışırken, Süreyya ile aynı safta olduklarını fark eder. İkili, yaşanan olaylar neticesinde kaderin bir cilvesi olarak eğlenceli bir şekilde bir araya gelir. Bu sırada hastanede de heyecan dorukta. İngiltere’ye gitmek için verilecek bursun kime çıkacağı merakla beklenmektedir. Sonuç sürpriz bir isme çıkınca, hastanedeki atmosfer bir anda değişir. Yapılan kutlama ise beklenmedik gelişmelere ve yeni açmazlara sahne olur.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.       

“Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa