Bir Gece Masalı 5. bölümüyle ekrana gelecek!

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un başrolünde buluştuğu, ATV'nin ilgi gören yeni dizisi Bir Gece Masalı 5. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 17:36
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 17:56
Bir Gece Masalı 5. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

ATV'nin yeni başlayan ve reytingleri alt üst eden dizisi Bir Gece Masalı, salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza’nın büyülü aşk hikayesini ekrana taşıyan dizi, bu akşam 5. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Mahir, Yılmaz ailesinin gerçek niyetlerini öğrendiğinde, büyük bir karar alır ve annesi ile Canfeza’yı yanına alarak köşkü terk eder. Mahir, arkadaşı Salih’in yardımıyla yeni bir eve yerleşir. Bu yeni başlangıç, Mahir ve Canfeza için önemli bir dönüm noktası olur. Yeni evlerine yerleştikten sonra Mahir ve Canfeza, ilk kez duygularıyla bu kadar açık bir şekilde yüzleşirler. Aralarındaki aşk artık saklanamaz bir hale gelir ve dile dökülür. İkili, belki de hayatlarının en mutlu günlerini yaşarken, Yılmaz ailesi Haroğulları tarafından köşeye sıkıştırılır ve olaylar giderek karmaşıklaşır. Tam her şey yolunda gibi görünürken, Kürşat’ın geri dönüşü Canfeza’nın duygularını alt üst eder. Bu ani gelişme, Canfeza’nın içinde bulunduğu huzuru bozarken, Süreyya’nın yaptığı büyük bir hata hem Canfeza’yı hem de Süreyya’yı büyük bir tehlikenin içine sürükler. 

Yapımını NGM'nin yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün üstlendiğin dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Diziyi, Eda Tezcan kaleme alıyor.  

5. Bölüm tanıtımı:

https://www.atv.com.tr/bir-gece-masali/5-bolum-1-

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa