Pegasus, üç ülkeye uçuşlarını iptal etti

İran'ın İsrail'e gerçekleştirdiği hava saldırıları nedeniyle Pegasus Havayolları bir süre planlanan uçuşlarını İran, Irak ve Ürdün'e uçuşlarını iptal etti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 22:08
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 22:24
Pegasus, üç ülkeye uçuşlarını iptal etti
DHA
Kaynak DHA

Pegasus Havayolları, İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği hava saldırıları sebebiyle bazı seferlerini iptal etme kararı aldı. Havayolu şirketi, uçuş güvenliği gerekçesiyle bugün ve yarın yapılması planlanan İran, Irak ve Ürdün uçuşlarını durdurduğunu duyurdu.

Uçuş güvenliği gerekçesiyle iptal kararı

Şirketten yapılan açıklamada, bölgedeki güvenlik koşullarının uçuşları tehlikeye sokabileceği belirtilerek, İran, Irak ve Ürdün'e yönelik tüm uçuşların iptal edildiği bildirildi. Pegasus Havayolları yetkilileri, yolcuların güvenliği öncelikli olduğu için bu kararın alındığını ifade etti. Uçuşların yeniden ne zaman başlayacağı konusunda ise ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacağı açıklandı.

Beyrut seferleri daha önce durdurulmuştu

Pegasus Havayolları, daha önce İsrail'in Lübnan'a yönelik düzenlediği saldırılar nedeniyle Beyrut seferlerini 8 Ekim'e kadar durdurmuştu. Bölgedeki artan gerilim ve saldırılar, havayolu şirketlerini güvenlik önlemleri kapsamında seferlerini askıya almaya itiyor. Şirket, gelişmeleri yakından takip ettiklerini ve uçuş güvenliğini tehdit eden durumlar sürdüğü sürece benzer kararlar alabileceklerini belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa