Diyarbakır'da feci ölüm, 2 gözaltı

Diyarbakır’da bir fabrikada çalışan Suriye uyruklu Hasne El Asada, boynunu tavuk yemi üretim makinesine kaptırarak hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
01 Ekim 2024 23:28
GÜNCELLEME
01 Ekim 2024 23:39
Diyarbakır'da feci ölüm, 2 gözaltı
DHA
Kaynak DHA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bir tavuk çiftliğinde meydana gelen iş kazasında, 24 yaşındaki Suriye uyruklu bir kadın yaşamını yitirdi. Olay, akşam saatlerinde Bismil’e bağlı Köseli Mahallesi'ndeki tavuk yemi üretim fabrikasında gerçekleşti.

Makineye sıkışan işçi kurtarılamadı

Fabrikada işçi olarak çalışan Suriye vatandaşı Hasne El Asada, tavuk yemi üretim makinesinde çalışırken, boynunu makineye kaptırdı. Durumu fark eden eşi, hemen Hasne'yi kendi aracıyla Bismil Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada acilen tedavi altına alınan Hasne El Asada, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Genç kadının cansız bedeni, otopsi işlemleri için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Soruşturma başlatıldı

Yaşanan trajik olayla ilgili olarak jandarma ekipleri soruşturma başlattı. Olayın ardından fabrikadaki çalışma koşullarını incelemek üzere iki kişi şüpheli olarak gözaltına alındı. Soruşturma devam ederken, yaşanan bu iş kazası fabrika çalışanları ve bölge halkı arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa