Kayseri'deki zorbalığa 4 gözaltı...

Kayseri'de, Hürmetçi Sazlığı'na yılkı atlarını görmek için gelen aileye zorbalık yapan 4 kişi gözaltına alındı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 04:24
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 04:24
Kayseri'deki zorbalığa 4 gözaltı...
DHA
Kaynak DHA

Kayseri'de, Hürmetçi Sazlığı'na yılkı atlarını görmek için gelen bir aile, fotoğraf çekimi için para isteyen ve tehdit eden dört kişi tarafından mağdur edildi. Olayla ilgili şüpheliler gözaltına alındı.

Aileye Fotoğraf Çekimi İçin Ücret Talebi

İstanbul'da yaşayan H.Ö., ailesiyle birlikte Kayseri'nin Hacılar ilçesindeki Hürmetçi Mahallesi'ne, meşhur yılkı atlarını görmek amacıyla gitti. Ancak burada, atların sahibi olduğunu iddia eden A.K., aileden fotoğraf çekimi için ücret istedi.

Tartışma ve Saldırı

H.Ö.'nün ücreti ödemeyi kabul etmemesi üzerine A.K. ile aralarında tartışma çıktı. A.K.'nin çalışanlarının da dahil olduğu kavga sırasında H.Ö. ve ailesine tehditler savruldu, darp edildiler ve araçlarına zarar verildi.

Olay Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yaşanan arbede cep telefonuyla kaydedildi ve görüntüler sosyal medyada yayıldı. Bunun üzerine Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Polisin yaptığı çalışmalar sonucu, olayla ilgili A.K. (55), B.K. (69), M.B.D. (19) ve O.K. gözaltına alındı. Şüpheliler, "Tehdit", "Kasten yaralama", "Hakaret" ve "Mala zarar verme" suçlarından polis merkezine götürüldü. Soruşturma ise devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa