Kastamonu'da dalgalar sahili dövdü...

Kastamonu’da fırtına ve kuvvetli sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı yolları deniz suyu bastı... İşte bölgede son durum...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 05:10
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 05:10
Kastamonu'da dalgalar sahili dövdü...
EP
Esra Polat Editör

Kastamonu’nun Cide ilçesinde etkili olan fırtına ve şiddetli sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Cide-Bartın yolu, dev dalgalar nedeniyle su altında kaldı.

Dev Dalgalar Sahili Vurdu

Cide ilçesinde akşam saatlerinden itibaren şiddetli fırtına ve sağanak yağış etkisini gösterdi. Metrelerce yükselen dalgalar sahili döverken, deniz suyu Cide-Bartın yolunu doldurdu ve sahil kenarındaki evlerin giriş katlarını su bastı.

Yol Kapanmasın Diye Yoğun Mücadele

Cide Kaymakamlığı, Cide Belediyesi, AFAD ve Karayolları ekipleri, Cide-Bartın yolunun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Araç geçişleri kontrollü şekilde sağlanırken, ekiplerin fırtına ve yağışın etkilerini en aza indirmek için yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Meteorolojiden son tahminler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeydoğu, Akdeniz'in doğu ve İç Anadolu'nun kuzey kesimleri ile Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgeleri'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı Karadeniz'in batısı ve Doğu Karadeniz ile Erzurum'un kuzey, Erzincan'ın batı çevrelerinde yerel kuvvetli, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa