Amerikalı rapçi, cinsel saldırı ile suçlanıyor! 120 kişi dava açacak

Cinsel saldırı ve istismar ile suçlanan Amerikalı rapçi Diddy'ye 120 kişi tarafından dava açılacağı bildirildi. İşte ayrıntılar...

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 09:24
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 10:37
Amerikalı rapçi, cinsel saldırı ile suçlanıyor! 120 kişi dava açacak
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Amerikalı yapımcı ve rapçi Sean Combs (bilinen adıyla Diddy veya Puff Daddy) ile ilgili skandal giderek büyüyor. Ünlü rapçi hakkında cinsel saldırı ve istismar suçlamalarıyla ilgili olarak 120 kişinin dava açacağı bildirildi.

Reşit olmayanlar da var

NBC News'in haberine göre; Avukat Tony Buzbee, bu kişileri temsil ettiğini ve müvekkillerinin yakın zamanda Sean Combs'a karşı dava açacaklarını açıkladı. Dava açacak kişiler arasında hem erkek hem de kadınların bulunduğunu belirten Buzbee, 120 kişiden 25'inin saldırı sırasında reşit olmadığını vurguladı. Ayrıca, suçlamalara destek olarak ellerinde fotoğraf, video ve mesaj gibi kanıtların bulunduğunu ifade etti.

3 binden fazla kişi başvurdu

Buzbee, müvekkillerinin Combs'a yönelik "şiddetli cinsel saldırı, tecavüz, video kayıtlarının dağıtılması ve reşit olmayanlara yönelik cinsel istismar" gibi suçlamalarla mahkemeye başvuracaklarını belirtti.

İddiaların büyüklüğüne dikkat çeken avukat, 3 bini aşkın kişinin ofisine bu suçlamalarla başvurduğunu ve farklı eyaletlerde 30 gün içinde davaların açılacağını dile getirdi.

Diğer yandan, Combs'un avukatı Erica Wolff, müvekkilinin suçlamaları reddettiğini ve her iddiaya yanıt veremeyeceklerini ifade etti. Wolff, Combs'un mahkemede masumiyetini kanıtlamaya istekli olduğunu da sözlerine ekledi.

En az 15 yıl hapis cezası alabilir

Sean Combs, 16 Eylül'de cinsel saldırı, seks ticareti, zorla çalıştırma, adam kaçırma ve adaleti engelleme gibi çeşitli suçlamalarla gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sunulan 14 sayfalık iddianamede, ünlü rapçinin düzenlediği Freak Offs adlı partilerde, kişileri zorla cinsel ilişkiye girmeye mecbur ettiği ve bu olayların video kaydına alındığı iddia ediliyor.

Ayrıca, Combs'un mağdurları tehdit ederek kariyerlerini kontrol altına almak istediği, uyuşturucu bulundurmak ve rüşvet vermek gibi suçlamalarla karşı karşıya olduğu aktarılıyor. Manhattan'da görülen duruşmada Combs, tüm suçlamaları reddetti. Eğer suçlu bulunursa en az 15 yıl hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa