Kızılcık Şerbetinin 70. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı!

Show TV'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin cuma akşamı ekrana gelecek 70. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 12:18
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 12:47
Kızılcık Şerbetinin 70. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan ve Sibel Taşçıoğlu'nun başrolünde yer aldığı, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, cuma akşamları büyük bir ilgiyle izleniyor. 

İlk bölümünden itibaren büyük beğeni toplayan ve adından söz ettiren sevilen dizisi cuma akşamı 70. bölümüyle ekrana gelecek.

Kızılcık Şerbeti'nin büyük bir merakla beklenen 70. bölümünden bir tanıtım daha yayınlandı.

Yayınlanan yeni tanıtımda, Abdullah'ın Pembe'ye geçmişte yaptıklarını telafi edeceğini söylemesi dikkat çekiyor. Ünallar’ın evine bebek bakıcısı olarak gelen Meri’ye, Pembe’nin diğer çalışanlara nasıl davranıyorsa öyle davranacağı belirtiliyor. Bu durum ise izleyicilerin merakını uyandırıyor. Görkem’in hazırladığı plan doğrultusunda Mustafa’nın arabasına bir kadının çarpması, olayların arkasında daha büyük bir planın olduğu izlenimini veriyor. Görkem'in gerçek amacının ne olduğu ise gizemini koruyor. Kıvılcım ve Cemal’in birlikte katıldıkları etkinlikte, Cemal ile Ömer arasındaki konuşmalar merak uyandırıyor. Doğa’nın her zaman Fatih’le gittikleri kafeye gittiğinde, sürpriz bir şekilde Fatih ile karşılaşması olayların seyrini değiştirecek gibi görünüyor.

İşte Kızılcık Şerbeti 70. Bölüm 2. Tanıtım;

https://www.youtube.com/watch?v=rBmM1VNKpfs

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa