Huawei, WiFi BE3 cihazını Türkiye'de satışa sunuyor! İşte özellikleri

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre; WiFi BE3 cihazı, Türkiye'de satışa sunulacak.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 12:45
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 13:16
Huawei, WiFi BE3 cihazını Türkiye'de satışa sunuyor! İşte özellikleri
AA
Kaynak AA

Huawei, yeni nesil Wi-Fi 7 teknolojisini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmak için Huawei WiFi BE3 cihazını satışa sunuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; bu yeni cihaz, 3,6 Gbps'ye kadar ulaşan yüksek bağlantı hızı ile dikkat çekiyor ve internet kullanıcılarının hız ve güvenlik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor.

Kesintisiz ve güvenli bir internet deneyimi

Çift bant teknolojisiyle çalışan WiFi BE3, kesintisiz ve güvenli bir internet deneyimi sunuyor. 4K QAM modülasyonu sayesinde veri yoğunluğunu artıran bu yönlendirici, aynı anda birden fazla cihazın yüksek performansla bağlanmasına imkan tanıyor. Cihaz, 128 farklı cihaza kadar bağlantı sağlayabiliyor ve özellikle oyunlar için tasarlanmış turbo motoruyla düşük gecikme süreleri sunarak hızlı bir internet deneyimi vadediyor.

Büyük dosyaları hızlıca indirme imkanı

WiFi BE3, 4096-QAM modülasyon teknolojisi ile veri iletim performansını yüzde 120 oranında artırıyor. Bu özellik, büyük dosyaların hızlıca indirilmesine ve veri yoğunluğu büyük olan işlemlerin sorunsuz gerçekleştirilmesine olanak tanıyor. Cihazın ince ve modern tasarımı, katlanabilir dört anteni ve LED ışık paneliyle de estetik açıdan dikkat çekiyor. 225 x 177,9 x 59,5 mm boyutlarındaki bu yönlendirici, Wi-Fi 7 teknolojisi ile 3600 Mbps hızlarına ulaşabiliyor.

Gigabit hızlara erişim olanağı

2,4 GHz ve 5 GHz bantlarıyla stabil bir bağlantı sağlayan cihaz, geniş alanlarda bile sinyal gücünü korumak için iki sinyal güçlendirici ile donatılmış. Ayrıca 2,5 Gbps WAN/LAN bağlantı noktası ve üç adet 10 Gbps adaptif RJ45 bağlantı noktası, gigabit hızlarına erişim sağlarken internet bağlantısının kalitesini her noktaya ulaştırıyor.

Hızlı ve kesintisiz bir oyun deneyimi

Oyun severler için özel olarak geliştirilmiş gigabit bağlantı noktası sayesinde oyun verileri önceliklendiriliyor ve böylece hızlı, kesintisiz bir oyun deneyimi sunuluyor. Huawei AI Life uygulaması ile ebeveynler, çocuklarının internet kullanımını kontrol edebilirken, zararlı içeriklere erişimi kısıtlama imkanına da sahip. Ayrıca Huawei HomeSec teknolojisi, ağ güvenliğini 7/24 koruma altında tutarak siber saldırılara karşı ekstra bir güvenlik katmanı sağlıyor.

Üç adımda kullanıma hazır

Kolay kurulum özellikleri sayesinde sadece üç adımda kullanıma hazır hale gelen Huawei WiFi BE3, AI Life mobil uygulamasıyla Wi-Fi kapsama alanı analizleri sunarak ağın en verimli şekilde nasıl kullanıldığını görmeyi mümkün kılıyor. Ürünün piyasa fiyatı ise 8 Ekim'de açıklanacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa