Fatih Terim'e sürpriz teklif geldi

Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'in bir sonraki durağının Azerbaycan olacağı iddia edildi. Terim'den konuya dair açıklama gelmedi.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 14:21
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 14:35
Fatih Terim'e sürpriz teklif geldi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Türk futbolunun "İmparator" lakaplı teknik direktörü Fatih Terim'in, Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'nün teknik direktörlük listesinde olduğu iddia edildi. 

Azerbaycan spor basınında yer alan haberlere göre, Neftçi Bakü, takımın kötü gidişatını düzeltmek amacıyla Terim ile temasa geçmeyi planlıyor. 

Neftçi yönetiminin Terim'e olan ilgisi spor yorumcuları tarafından da dile getiriliyor. Özellikle Azerbaycanlı spor yorumcusu Elçin Cafarov, Fatih Terim'in Neftçi Bakü'ye vizyon ve tecrübe olarak uygun bir isim olduğunu belirtti.

Terim'in şu anda boşta olması, bu iddiaları daha da güçlendiriyor. Panathinaikos'tan ayrılan Terim, kariyerine yeni bir yön vermek için Azerbaycan ekibiyle anlaşma yoluna gidebilir.

 Fatih Terim, Yunanistan Süper Ligi play-off'larında Paok karşısında yaşadığı 4-1'lik mağlubiyetin ardından şampiyonluk umutlarını yitirmiş ve yollarını ayırmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa