Bahar dizisinin 19. bölüm tanıtım yayınlandı!

Bahar dizisi, 18. bölümüyle seyircisine yine ekrana kilitledi. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 14:21
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 16:38
Bahar dizisinin 19. bölüm tanıtım yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Yeni sezonuyla da milyonları ekrana kilitleyerek zirvede yer alan “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” dün akşam 18. bölümüyle ekrana geldi. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, büyük bir ilgiyle izlendi. 

Bahar dizisi ABC1 20+ grubunda 6,66 izlenme oranı 17,02 izlenme payı, AB’de 6,05 oranı 17,74 izlenme payı elde ederek birinci olurken; Total’de ise 4,72 izlenme oranı 13,24 izlenme payı aldı. 

Sevilen dizinin bölümün ardından 19. bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. 

Seren’in durumu kontrol eden Bahar, "Bebeklerin durumu gayet iyi," diyerek herkesin şok olmasına neden oldu. Seren’in ikiz bebek beklediğini öğrenen Bahar’ı çok mutlu ederken, Timur’un ise neye uğradığını şaşırmasına yol açtı. Aynı zamanda, Aziz Uras, Seren’e evlenme teklifinde bulundu. Bu mutlu an, Seren ve Aziz'in yakın dostları tarafından da coşkuyla karşılandı. Duygu dolu anlar, sevinçle dolu bir atmosfer yarattı. Timur, Bahar’ı geri kazanmak için sürekli fırsatlar ararken, Bahar’ın söyledikleri dikkat çekti: “Bazı şeylerin telafisi olmuyor; zamanın, aşınan bir kalbin, bazen vazgeçebilmek daha fazla can yakmaktan daha kıymetli.” Bu sözler, tanıtıma damga vurdu ve izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı.

İşte ‘Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?’ 19. Bölüm Tanıtımı;

https://www.youtube.com/watch?v=729DWiJ-yD4

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa