Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı

Ankara'da öldüren eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e bir kişi saldırdı. Olayda, Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 15:42
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 17:06
Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e saldırı
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş 30 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı silahlı suikast sonucu hayatını kaybetti.


Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame Ankara 32'nci Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. Ateş'in öldürülmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da  Sincan Cezaevi'nde görüldü. 

Mahkeme talebi reddetti 

Diğer yandan müşteki avukatlarının, sanıklar Serdar Öktem ve Mustafa Ensar Aykal'ın cep telefonu şifrelerinin ABD'den istenmesine yönelik talebini kabul eden mahkeme, sanık Tolgahan Demirbaş’ın eski milletvekili Olcay Kılavuz'un evinde bulunduğu iddiasının araştırılması talebini ise reddetti.

İkinci dava görüldü

Son olarak 19 Temmuz'da görülen davasının ikinci duruşması 30 Eylül'de başladı. Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi Sincan Cezaevi Kampüsü’nde devam etti.  Kararın ise bugün açıklanması bekleniyor.

Sinan Ateş davasının başından bu zamana kadar yer alan Avukat Ali Yücel ise davadan çekildi. Temmuz ayındaki son duruşmada, sanıklardan Mehmet Yüce, Erdem Karadeniz, Osman Bayraktar, Zekeriya Asarkaya, Hakan Saraç, Ufuk Köktürk, Aytaç Ataç, Caner Günay, Umut Ersoy ve Alper Atay tahliye edilmişti.

Sinan Ateş'in ailesine saldırı

Sinan Ateş cinayeti davasında kararın açıklanmasına kısa süre kala bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e bir kişi saldırdı. Olayda, Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.. Saldıran gözaltına alındı. 

Ayşe Ateş'ten sert açıklama

Sinan Ateş'in Ayşe Ateş olayın ardından sert ifadeler kullandı. Ateş, "Birileri çıkıp bizi kürsülerden tehdit ederse sonucu bu olur. Sinan'ı öldürdüğünüz yetmedi sıra bize mi geldi?" dedi. 


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa