Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde galibiyet arayan Beşiktaş, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor. Karşılaşma ile ilgili son detaylara haberde yer verdik.

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 15:43
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 13:15
Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'u ağırlıyor
Hakan Öksüz Editör

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında yarın sahasında Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt ile oynayacağı karşılaşma öncesinde hazırlıklarını tamamladı. 

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleştirilen dün yapılan idmanın ilk 15 dakikası, basına açık yapıldı. 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas ve koordinasyon çalışmaları yapıldı.

Beşiktaş, maç saatini bekliyor

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci mücadelesine çıkacak Kara Kartal, kampa girdi. Siyah-beyazlılar, ilk hafta karşılaşmasında Ajax’a 4-0 mağlup olarak turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı. 

Bu maçta ev sahibi avantajını kullanarak Eintracht Frankfurt karşısında galibiyet elde etmeyi hedefleyen Beşiktaş, taraftarının da desteğiyle moral arayacak.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçı hangi kanalda?

Futbolseverler, Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçıyla ilgili detayları merak ediyor.

Beşiktaş'ın bu önemli mücadelesi, bugün TSİ 22.00’de başlayacak. Karşılaşma, Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak ve TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Eintracht Frankfurt iki kez kupayı kazandı

1980 ve 2022 yıllarında Avrupa Ligi şampiyonu olmayı başaran Eintracht Frankfurt, turnuvanın iddialı takımları arasında yer alıyor. 

İlk hafta maçında Çekya temsilcisi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kalan Alman takımı, Beşiktaş deplasmanında galibiyet arayacak.

Al Musrati oynamayacak

Beşiktaş'ta Libyalı futbolcu Moatasem Al Musrati, sakatlığından dolayı bu maçta görev yapamayacak.

Beşiktaş - Eintracht Frankfurt muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert Günok,  Paulista, Svensson, Masuaku, Felix Uduokhai, Abdoulaye Ndour, Gedson Fernandes, Milot Rashica, Joao Mario, Immobile, Rafa Silva, 

Eintracht Frankfurt: Kaua, Tuta, Rasmus Kristensen, Arthur Theate, Niels Nkounkou, Ansgar Knauff, Ellyes Skhiri, Mahmoud Dahoud, Mathis Bahoya, Igor Matanovic, Omar Marmoush.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa