Özgür Özel, Selma Ateş'e yapılan saldırıyı lanetledi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'in saldırıya uğramasına ilişkin konuştu. Özel, saldırıyı kınadı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 16:53
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 18:31
Özgür Özel, Selma Ateş'e yapılan saldırıyı lanetledi!
Ecem Çetin Muhabir

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 2022 yılında Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

1 Temmuz'da başlayan cinayet davasının ikinci duruşması 30 Eylül'de başladı. Bugün duruşma Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi Sincan Cezaevi Kampüsü’nde devam etti. 

Sinan Ateş cinayeti davasında bugün duyurulan kararın açıklanmasına kısa süre kala bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e bir kişi saldırdı. Olayda, Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.Saldıran gözaltına alındı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'in saldırıya uğramasıyla ilgili konuştu. 

Saldırıyı lanetledi 

Özgür Özel, Selma Ateş'e yapılan saldırıyı lanetlediğini ifade etti.

Özel, bir siyasi partinin genel başkanının açıkça hedef gösterdiği dünkü konuşmasıyla bu saldırının şüphesiz ilintili olduğunu söyledi. 

"Ateş ailesinin başına gelecek olaydan Bahçeli ve MHP sorumlu"

CHP Lideri, Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin bundan sonra Ateş ailesinin başına gelecek her olaydan sorumlu olduğunu belirtti. 

"Bu suikast aydınlanacak azmettiriciler de cezalarını çekecektir"

Özel, X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa