Sandık Kokusu bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'nin sevilen ve başarılı projelerinden birisi olan Sandık Kokusu dizisi bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 17:14
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 17:23
Sandık Kokusu bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Demet Akbağ, Necip Memili, Özge Özpirinçci, Engin Öztürk gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği, Show TV'nin sevilen projesi Sandık Kokusu, ikinci sezonuyla da seyircisinden yoğun ilgi gördü. 

İlk bölümünden itibaren adından söz ettiren, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Sandık Kokusu, bu akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Karsu’nun işten çıkarılmasıyla birlikte şirketin işleyişi bozulmaya başlar. Ancak Karsu, Bora’nın abisinin anma töreninin hazırlıklarını Bora’dan habersiz tamamlayarak vefasını gösterir. Bu jest, Bora’nın ilgisini çeker ve Karsu’yu tekrar işe almak için bir yol bulma çabalarına yönlendirir. Ayça, Bora ile görüşmek için onun yemek yiyeceği restorana rezervasyon yaptırarak hedefe emin adımlarla ilerler. Bora’nın dikkatini çekmeyi başararak, onunla bir araya gelme fırsatı bulur. Gülnaz’ın İstanbul’da kalmasını ne Filiz ne de Nazlı istemektedir. Nazlı, hayalindeki hayatı yaşayamayacağını anlayarak Filiz’e dert yanar. Filiz, Nazlı’nın kaygılarını dikkate alarak aklına bir fikir getirir. Bu arada, Can, Karsu’ya boşanmak istediğini söyler. Karsu, bu durumu engellemek için Can’ın yeni sevgilisini ikna etmeye çalışır. Ancak Lale ile karşılaşınca, durumu tam olarak anlar ve oyuna getirildiğini fark eder.

Yapımını O3 Medya'nın yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda yeni sezonda  Altan Dönmez oturacak. Diziyi Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme almaya devam edecek.  

Sandık Kokusu” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa