Ayşe Ateş'ten Bahçeli'ye sert sözler!

Sinan Ateş davasında karar beklendiği sırada Ateş ailesinin saldırıya uğraması sonrası Ayşe Ateş sözleriyle MHP lideri Bahçeli'yi hedef aldı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 17:31
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 17:54
Ayşe Ateş'ten Bahçeli'ye sert sözler!
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili davada önemli kararlar çıktı.

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davada Serdar Öktem hakkında adli kontrol şartıyla tahliye kararı verildi.

Tetikçi Eray Özyağcı ve azmettiriciler Doğukan Çep ve Tolgahan Demirbaş ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 11 sanığa hapis cezası verilirken 5 kişi ise beraat etti. 6 kişiye ise tahliye kararı uygulandı.

Sinan Ateş'in ailesine saldırı

Sinan Ateş cinayeti davasında kararın açıklanmasına kısa süre kala bir kişi Sinan Ateş'in ailesine saldırdı. Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş'e bir kişi saldırdı. Olayda, Sinan Ateş'in annesi hastaneye kaldırıldı.. Gerginlik sonrası saldıran gözaltına alındı. 

Ayşe Ateş'ten sert açıklama

Sinan Ateş'in Ayşe Ateş olayın ardından sert ifadeler kullandı. İsim vermeden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye atıfta bulunan Ateş, "Birileri çıkıp bizi kürsülerden tehdit ederse sonucu bu olur. Sinan'ı öldürdüğünüz yetmedi sıra bize mi geldi.Sinan'ı öldürdünüz yetmedi, sıra bize mi geldi. Savunmasız insanlara saldırmak hangi kitapta yazıyor. Yeter buramıza geldi. Herkes kendine gelsin. Ne adamlıkta ne de insanlıkta yeri var bunun. Hem suçlusunuz hem güçlü. Hepimizi öldürün rahatlayın. Sinan'ı öldürdünüz bizi de öldürün. Siz de kurtulun biz de kurtulalım artık. "ifadelerini kullandı.

MHP'den suç duyurusu

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, olayın nedeni olarak Devlet Bahçeli'yi  gösterirken,  MHP’li yöneticiler, Sinan Ateş’in annesi ve ablası hakkında suç duyurusunda bulundu. 

"Ayağınızı denk alın"

Sinan Ateş davası üzerinden dün TBMM partisinin grup toplantısında konuşan Devlet  Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Ne ülkü ocaklarını ne de MHP'yi çiğnetmem diyen MHP Lideri,  "CHP ve Halk TV ayağınızı denk alın" ifadelerini kullanmıştı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa