Cezaevinden izinli çıktı, sokakta öldürüldü!

Bursa’da cezaevinden 10 günlüğüne izinli çıkan hükümlü, yürüdüğü sokakta silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 17:34
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 18:14
Cezaevinden izinli çıktı, sokakta öldürüldü!
DHA
Kaynak DHA

Cezaevi izinli Hüseyin Uzun silahlı saldırıda öldü

Bursa’da 10 gün önce cezaevinden izinli çıkan hırsızlık hükümlüsü Hüseyin Uzun (23), sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Osmangazi ilçesi Altıparmak Caddesi’nde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Uzun, arkadaşı ile yürürken, motosiklet üzerinde bekleyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu.

Kurşun boynundan girip kulağından çıktı

Saldırganın ateşlediği kurşun, Hüseyin Uzun’un boynuna isabet edip kulağından çıktı. Ağır yaralanan Uzun, yere yığılırken saldırgan motosikletle hızla olay yerinden kaçtı. Bu sırada Uzun’un yanındaki arkadaşı da bölgeden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı Uzun, ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saldırı güvenlik kameralarına yansıdı

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışmalar sürerken, Uzun’un 'hırsızlık' suçundan hüküm giydiği ve cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenildi. Üzerinde cezaevi izin belgesinin bulunduğu bildirildi.

Saldırının güvenlik kamera görüntüleri

Güvenlik kamerası kayıtlarında, Hüseyin Uzun’un arkadaşıyla kaldırımda yürüdüğü, motosikletli şüphelinin yanlarına yaklaşıp ateş açtığı anlar yer aldı. Saldırının ardından şüpheli hızla olay yerinden kaçarken, Uzun’un arkadaşı ara sokağa girerek kaçtı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa