Cem Garipoğlu'nun mezarına bariyerli önlem

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun "Fethi Kabir İşlemi" öncesi polis mezarlık etrafında bariyerlerle geniş güvenlik önlemi aldı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 19:06
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 19:21
Cem Garipoğlu'nun mezarına bariyerli önlem
DHA
Kaynak DHA

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatlarının "Fethi Kabir İşlemi" talebinin Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edilmesinin ardından, Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması kararı verildi. Garipoğlu'nun mezarı açılmadan önce, polis ekipleri Karacaahmet Mezarlığı çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve mezarlık etrafına demir bariyerler yerleştirildi.

Cem Garipoğlu, 3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir'de Münevver Karabulut’u öldürmüştü. Cinayetin ardından bir süre firari olan Garipoğlu, yakalanarak tutuklanmış ve 10 Ekim 2014’te kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Ölümünün ardından ortaya atılan iddialar üzerine Karabulut ailesinin avukatları, mezarın açılmasını talep etti. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu talep kabul edildi ve mezarın yarın saat 11.00’de açılacağı duyuruldu.

Polis ekipleri, Garipoğlu'nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'nda güvenlik tedbirlerini artırarak, sürecin güvenli bir şekilde yürütülmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa