Ankara Ulus'ta bir şahıs çatıya çıkarak intihar etmek istedi

Ankara'nın Ulus semtinde özel bir bankanın çatısına çıkan şahıs intihar girişiminde bulundu. Vatandaş polis ekiplerinin iknası sonucu çatıdan indirildi.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
02 Ekim 2024 21:06
GÜNCELLEME
02 Ekim 2024 21:46
Ankara Ulus'ta bir şahıs çatıya çıkarak intihar etmek istedi
EK
Esra Koçak Editör

Ankara'da son dönemde artan intihar girişimleri, halk arasında endişe yaratmaya devam ediyor. Son olarak, Ulus semtinde bir binanın çatısına çıkan bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarı, güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Olay, gündüz saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, yetişkin bir kişi bir binanın çatısına çıkarak bir süre çatıda sağa sola hareket etti. Durumu fark eden vatandaşlar, hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, kişinin güvenli bir şekilde aşağıya indirilmesi için çalışmalara başladı.

Güvenlik tedbirleri alındı, yol kapandı

Ekipler, kişinin düşme ihtimaline karşı, bulunduğu bölgenin altına güvenlik sistemi yerleştirerek gerekli önlemleri aldı. Ayrıca, güvenliği sağlamak amacıyla yaya girişine kapatılan alanda, polis ve itfaiye ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Çevrede toplanan vatandaşlar ise yaşananları endişeyle izledi.

Kişinin hangi sebeple binanın çatısına çıktığı henüz netlik kazanmazken, olayla ilgili detayların ilerleyen saatlerde öğrenilmesi bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa