Nevşehir'deki kaza anı güvenlik kamerasında...

Nevşehir'de otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu bir kişi ölürken üç kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 04:50
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 04:50
Nevşehir'deki kaza anı güvenlik kamerasında...
DHA
Kaynak DHA

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kaza anı çevredeki kameralar tarafından kaydedildi.

Kaza Detayları

Kaza, saat 20.30 sıralarında Derinkuyu ilçesi Yazıhüyük-Suvermez kavşağında meydana geldi. Kadir Yusuf Yeşil'in kullandığı 18 LF 498 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir akaryakıt istasyonunun önünde bulunan elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Kadir Yusuf Yeşil olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobildeki Musa K., Furkan F., ve Hasan M. yaralandı.

Müdahale ve Görüntüler

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracın akaryakıt istasyonuna yaklaşırken hızla kaymaya başladığı ve elektrik direğine çarptığı, çarpmanın etkisiyle toz bulutunun oluştuğu görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Türkiye'deki trafik kazalarının başlıca üç nedeni

Hız ihlali

Trafik kurallarına uymayarak aşırı hız yapma, kazaların en yaygın nedenlerinden biridir. Hız limitlerinin üzerinde seyretmek, sürücülerin araçlarını kontrol etmelerini zorlaştırır ve kaza riskini artırır.

Alkollü araç kullanımı

Alkollü sürüş, sürücülerin reflekslerini ve karar verme yeteneklerini olumsuz etkiler. Bu durum, kazalara yol açan önemli faktörlerden biridir.

Dikkatsizlik ve tedbirsizlik

Sürücülerin yola odaklanmaması, cep telefonu kullanımı, yorgunluk gibi dikkat dağınıklıkları, kazaların üçüncü büyük nedenidir. Bu tür ihmal ve tedbirsizlikler, ani karar verme durumlarında kazaya neden olabilir.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa