Kocaeli'de eğlence mekanına silahlı saldırı...

Kocaeli'de bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişinin yaralandığı bildirildi. İşte olayın detayları ve yaşananlar...

AY
Arif Yücel Editör
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 07:10
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 07:16
Kocaeli'de eğlence mekanına silahlı saldırı...
AY
Arif Yücel Editör

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi'ndeki bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı. Saldırı, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından gerçekleştirildi.

Saldırı Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Olay sırasında eğlence mekanında çalışan 4 kişi kurşunların hedefi oldu. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin verdiği bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

Polis Ekipleri Şüphelilerin Peşinde

Saldırının ardından polis, olay yerinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı. Saldırıyı düzenleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma sürdürülüyor.

Kocaeli'deki cinayet sanıklarına müebbet talebi

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir kişiyi bıçaklayarak öldürdükleri ve oğlunu yaraladıkları gerekçesiyle tutuklu yargılanan iki sanığın müebbet hapse çarptırılması talep edildi. Olay, 3 Ekim 2022'de Donanma Mahallesi'nde yaşanan bıçaklı kavga sonucunda meydana gelmişti. Maktul Süleyman Kabadayı hayatını kaybederken, oğlu Ahmet Hakkı Kabadayı yaralanmıştı.

Duruşma Detayları

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Ö.K. ve S.K., müştekiler, maktulün eşi Şerife Kabadayı ve yaralanan oğlu Ahmet Hakkı Kabadayı ile taraf avukatları katıldı. Sanık Ö.K., olayın kazara meydana geldiğini savunarak, iki taraf için de üzgün olduğunu belirtti ve tahliye talebinde bulundu. Sanık S.K. ise olay yerine kimseye zarar vermek amacıyla gitmediğini iddia ederek, tahliyesini istedi.

Cumhuriyet Savcısının Mütalaası

Cumhuriyet Savcısı, sanıklar Ö.K. ve S.K.'nin "kasten öldürme" suçunu iştirak halinde işledikleri kanaatiyle müebbet hapis cezası ile cezalandırılmalarını talep etti. Ayrıca, "haksız tahrik altında kasten yaralama" suçundan her iki sanığın da 3 yıl 4 ay 15 güne kadar hapis cezasına çarptırılmalarını istedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa