Serhat Akın'dan eleştirilere ilk yanıt

Silahlı saldırı sonrası ilk kez konuşan Serhat Akın, kendisine yönelik bazı eleştirilere yanıt verdi. İşte Serhat Akın'ın açıklamaları...

Hakan Öksüz Editör
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 09:23
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 10:50
Serhat Akın'dan eleştirilere ilk yanıt
Hakan Öksüz Editör

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, yaşadığı zorlu süreç hakkında ilk kez konuştu. 

Saldırıda bacaklarından yaralanan Akın, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden hasta yatağında çektiği bir video ile sevenlerine seslendi.

"Bu iş aydınlanacaktır"

Serhat Akın, yaptığı açıklamada, saldırının en kısa sürede aydınlatılacağına olan inancını dile getirerek, “İnşallah en kısa zamanda bu iş aydınlığa kavuşacaktır. Bundan şüphem yok. Dediğim gibi, benim her şeyim ismimle, şerefimle devletimize teslimdir. Devletimiz, bu işi de aydınlığa kavuşturacaklar” dedi.

"Normalde iyi konuşurum ama..."

Saldırının ardından yaşadığı zorlu süreci anlatan Akın, "Artık beşinci ya da altıncı gün, günleri sayamadım bile. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Hayatta olduğumu göstermek için kısa bir video çekmek istedim. Bu süreç benim için gerçekten zor. Normalde iyi konuşurum ama şu an kelimeleri seçmekte zorlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere yanıt verdi

Saldırının ardından eline cep telefonunu alarak sosyal medyadan paylaşım yapmasına ilişkin gelen eleştiriler üzerine konuşan Serhat Akın, şunları söyledi:

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa