Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tweet' eleştirisi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya üzerinden söylemlerini değerlendirdi. Diğer başkanlarla kıyasladı.

O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 09:27
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 10:15
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tweet' eleştirisi
O
Onur Çetinkaya Haber Müdürü

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Genel Kurulu’na girişi sırasında CHP milletvekillerinin ayağa kalkmasıyla ilgili soruya Özel, verdiği yanıtta; Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterdiğini belirtti. 

Özel, “Bu kararım makama saygı çünkü Cumhurbaşkanlığı makamına saygıyı halk bekliyor. Ama muhalefet yapmaktan bir adım geri atmıyorum” dedi.

Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tweet' eleştirisi

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Sadece halk için ayağa kalkarız" eleştirisi üzerine ise Özel, bu ifadelerden üzüntü duyduğunu belirterek, milletvekilleri için bu ifadeyi incitici bulduğunu söyledi. 

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık sonrası sıkça tweet atmasını eleştirmediğini, önceki genel başkanlara her zaman saygı duyduğunu vurguladı. 

CHP Genel Başkanı sözlerinin devamında; "Kemal Bey çokça tweet atıyor. Önceki genel başkanlarımızın genel başkanlığı bıraktıktan sonra tercih etmedikleri, İsmet Başkan'ın, Altan Öymen'in, Hikmet Çetin'in, Deniz Baykal'ın tercih etmediği bir yol izliyor." dedi

"İlk seçimde kazanamazsam istifa ederim"

Özel, CHP'nin geleceği ve yaklaşan seçimlerle ilgili de iddialı açıklamalarda bulundu. İlk genel seçimde CHP'yi birinci parti yapmazsa istifa edeceğini belirterek, "Bu partiyi iktidar yapan ilk genel başkan olacağım" dedi. 

CHP Lideri Özel, Türkiye’de kutuplaşmanın azalmasıyla birlikte gerçek sorunların konuşulmaya başladığını ifade etti ve kavga etmeden bu sorunlara çözüm üretmeye çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa