Siyah Kalp dizisinden ön izleme sahnesi geldi!

4. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Show TV'nin sevilen dizisi Siyah Kalp'ten bir ön izleme sahnesi yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 10:27
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 10:39
Siyah Kalp dizisinden ön izleme sahnesi geldi!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarının yeni projesi Siyah Kalp dizisi, başladığı ilk günden beri izleyicisini ekrana kilitliyor. 

Kadrosunda Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan gibi isimlerin bir araya geldiği dizi, perşembe akşamları ekrana geliyor. 

Nuh ve Melek'in kendilerini terk eden anneleri Sumru'yu bulmak için geldikleri Kapadokya'da yaşananları ekrana taşıyan dizi, ilk bölümünden itibaren reytinglerde önemli bir başarı yakaladı. 

Sevilen dizi bu akşam 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümü merakla beklenen diziden bir ön izleme sahnesi yayınlandı. 

Sumru, haksız olduğunu kabul ederken Nuh ve Melek’e bu durumu Samet ile kurduğu aileye yansıtmamaları gerektiğini söylüyor. Ancak Nuh ve Melek, Sumru'yu bencillikle suçlayarak tepki gösteriyor. Onlar sadece Sumru’nun neden birdenbire çekip gittiğini öğrenmek istediklerini ifade ediyor. Sumru ise bu durumda farklı bir bakış açısına sahip. Nuh ve Melek'in gerçeği öğrenmek gibi bir amaç taşımadığını, sadece kendisine acı çektirmek istediklerini düşünüyor. 

Siyah Kalp, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Show TV'de.

Siyah Kalp’in 4. Bölüm Ön İzleme Sahnesi ;

https://www.youtube.com/watch?v=UcHYu9UH-t0

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa