Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması için hazırlık yapılıyor. Mezarlık etrafında bariyerlerle önlemler alındı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 10:49
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 17:13
Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor
DHA
Kaynak DHA

Savcı ve Adli Tıp görevlileri mezarlıkta

İstanbul Bahçeşehir’de Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun mezarı bugün açılıyor. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen kararla, Karacaahmet Mezarlığı’nda gerçekleşecek işlem için geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri, mezarlık çevresinde demir bariyerlerle alanı kapatarak güvenliği sağladı. Savcı ve Adli Tıp Kurumu görevlileri de mezarlıkta hazır bulundu.

Cem Garipoğlu’nun ölümüne dair soru işaretleri

3 Mart 2009’da Münevver Karabulut’u vahşice öldüren Cem Garipoğlu, cinayetin ardından firar etmiş ve uzun süre yakalanamamıştı. Tutuklanmasının ardından ise 10 Ekim 2014’te kaldığı cezaevi hücresinde ölü bulunmuştu. Garipoğlu’nun ölümüne dair ortaya atılan şüpheler ve iddialar üzerine Karabulut ailesinin avukatları, ‘Fethi Kabir İşlemi’ talep etti. Bu talep üzerine başlatılan süreçte, Garipoğlu’nun mezarı bugün saat 11.00’da açılacak.

Mezarlık çevresinde yoğun güvenlik önlemleri

Karacaahmet Mezarlığı’nda mezarın açılması işlemi sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına polis ekipleri geniş çaplı güvenlik tedbirleri aldı. Mezarlık etrafına yerleştirilen bariyerler ve yoğun polis koruması dikkat çekti. Savcı ve Adli Tıp görevlilerinin de mezarlıkta bulunarak, incelemelere katılacakları bildirildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa