Çankaya Belediyesinden okullara destek!

Çankaya Belediyesi, eğitim hayatına başlayan okullar için harekete geçti. Bu kapsamda 12 okulda dış cephe boyama çalışması başlatıldı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 11:34
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 12:11
Çankaya Belediyesinden okullara destek!
Ecem Çetin Muhabir

Eğitime birçok konuda destek sunan Çankaya Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için okullarda yaptığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Tadilattan bakım onarıma kadar okullara destek sunan belediye, son olarak 12 okulda dış cephe boyama çalışmaları başlattı. Öğrencilere daha sağlıklı ve güvenli bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla başlatılan çalışma kısa sürede tamamlanacak.

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, yaz aylarında başlattıkları ve talepleri karşılamaya yönelik olarak yürüttükleri bakım, onarım ve boyama çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.

Öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi için var gücüyle çalıştıklarını söyleyen Güner, yeni eğitim-öğretim döneminde tüm çocuklara başarılar diledi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesinin okul temizliği kampanyasına da destek veren Çankaya Belediyesi, hijyenik eğitim ortamları sağlamak için gerekli tüm çalışmaları sürdürüyor.

Koru, Birlik, Mutlukent, Metin Akkuş, Akpınar, Büyükesat, Aydınlar, Dumlupınar, Arka Topraklık, Ayrancı, Yücetepe ve Çamlıtepe mahallelerinde bulunan 12 okulda yürütülen çalışmalar, belediyenin ekipleri tarafından hızla tamamlanacak.

Okullarda boyama çalışması 

Beyaz zemin üzerine mavi ve kırmızı renklerle boyanan okul duvarları, öğrencilere temiz ve düzenli bir ortamda eğitim imkanı sunuyor. Çankaya Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda hazırladığı programa uygun olarak hizmetlerini sürdürüyor. Son olarak, Aşağı Dikmen Mahallesi'ndeki Şehit Doğukan Tazegül Anadolu Lisesi'nde de dış cephe boyama çalışmaları başladı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Çankaya Belediyesi, okullarda sadece boya ve tadilat değil, çeşitli düzenleme çalışmalarını da gerçekleştiriyor. İç ve dış boya, çatı onarımı, tuvalet yenilemesi, bahçe duvarı düzenlemesi gibi talepler doğrultusunda çalışan belediye, aynı zamanda eğitim kurumlarının fiziki ihtiyaçlarını karşılamak için ağaç dikimi, bank ve çöp kovası yerleştirme, basketbol potası montajı gibi hizmetler de sunuyor. Belediye, ayrıca ibadethane, muhtarlık ve taksi durakları gibi vatandaşların ortak kullanım alanlarının bakımını da üstlenerek örnek bir yaklaşım sergiliyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa