İfşa edildi! Düzce'deki bir yemek firması insanlara domuz eti yedirmiş

Düzce'deki Saydamlar Organizasyon Turizm firması tarafından insanlara rosto köftenin içerisinde domuz eti yedirildiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 11:48
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 13:55
İfşa edildi! Düzce'deki bir yemek firması insanlara domuz eti yedirmiş
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından taklit veya tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdaların tam listesi yayınlandı. Vatandaşlar, söz konusu listeye bakanlığın internet sitesi üzerinden kolay bir şekilde erişebiliyorlar.

Bakanlığın paylaştığı liste gündem olurken "domuz eti" detayı ise dikkat çekti. Düzce'de faaliyet gösteren ve toplu yemek hizmeti sunan Saydamlar Organizasyon Turizm firmasının vatandaşlara domuz eti yedirdiği ortaya çıktı. Söz konusu firmaya ait rosto köftenin içerisinde domuz eti tespit edilmesi vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

KYK yurt ihalelerini aldıkları öğrenildi

Akıllara durgunluk veren bir detay da bu firmanın KYK yurtlarında öğrencilere yemek hizmeti sunması oldu. Saydamlar Organizasyon Turizm'in KYK yurtlarının yemekhanelerinde hizmet sunmak için ihale kazandığı ifade edildi. Fakat firmanın yemeklerindeki domuz etinin öğrenciler tarafından tüketilip tüketilmediği şimdilik bilinmiyor.

Öğrencilerin şikayetleri ortaya çıktı

Sosyal medya platformlarında Saydamlar Organizasyon Turizm'e tepki üstüne tepki yağarken yurtlarda kalan öğrencilerin birçok sitede söz konusu firmaya dair şikayetlerde bulundukları fark edildi.

Saydamlar Organizasyon Turizm'in sahibi Murat Saydam'ın uzun seneler boyunca AK Parti Düzce İl Başkanlığında Sosyal İşler Başkanı olarak görev yürüttüğü ve yönetim kurulunun bir parçası olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa