Siyah Kalp dizisi 4. bölümüyle ekrana gelecek!

Perşembe akşamları Show TV'de büyük bir ilgiyle izlenen Siyah Kalp dizisi, bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 15:26
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 15:34
Siyah Kalp dizisi 4. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan, ilk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken Siyah Kalp dizisi, büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Aras Aydın, Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan, Leyla Tanlar, Burak Sergen, Esra Dermancıoğlu, Burak Tozkoparan'ı kadrosunda bir araya getiren dizi, bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

İkizlerle ilgili büyük sırrı daha fazla taşıyamayan Sumru, sonunda annesine her şeyi itiraf ediyor. Gerçekleri duyan anne, yaşadığı şaşkınlıkla ne yapacağını bilemiyor. Diğer yandan, Nuh ve Melek’in Sumru’ya verdiği süre hızla doluyor. Melek, olaylara daha temkinli yaklaşırken, Nuh ise oldukça kararlı. Her ne olursa olsun, geri adım atmamakta ısrar ediyor. Cihan, Melek’e karşı hissettiği yoğun duygular nedeniyle kendisini iyice zor bir durumda buluyor. Bir yandan düştüğü çıkmazdan kurtulmaya çalışırken, diğer yandan da Melek’e duygularını açmanın yollarını arıyor. Harika’nın beklenmedik sürprizi herkesi şoka uğratıyor. Bu hamle, Sevilay’ı da harekete geçiriyor ve onu yeni adımlar atmaya itiyor. Kına gecesi ise, Şansalanlar ve hayatlarına giren diğer kişiler için adeta bir dönüm noktası haline geliyor. Bu gece, gelecekte yaşanacak daha büyük olayların fitilini ateşliyor.

Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği 'Siyah Kalp' dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Diziyi, Yıldız Tunç kaleme alıyor. 

“Siyah Kalp” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de! 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa