Van'da aramalar 6'ncı gününde ancak Rojin'den haber yok!

Van'da kayıp üniversite öğrencisini arama çalışmalarında 6'ncı güne girildi ancak Rojin'e hala ulaşılamadı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 17:16
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 18:19
Van'da aramalar 6'ncı gününde ancak Rojin'den haber yok!
DHA
Kaynak DHA

Rojin Kabaiş’ten haber alınamıyor

Van'da 27 Eylül’de akşam saatlerinde yurttan çıkan ve bir daha geri dönmeyen Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi 1. sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili arama çalışmaları 6 gündür sürüyor. Kabaiş’in cep telefonu ve kişisel eşyaları Van Gölü Sahili'nde bulunurken, yapılan aramalarda henüz bir ize rastlanmadı.

Arkadaşları durumu polise bildirdi

Olay, Kabaiş’in yurtta akşam yemeğinden sonra dışarı çıkmasıyla başladı. 27 Eylül’de saat 18.30 sıralarında Van Gölü Sahili’ne çakıl taşı toplamak için gitmek istediğini belirten Rojin, geri dönmeyince arkadaşları 28 Eylül saat 12.00’de polise haber verdi. Aynı gün sahilde Kabaiş’e ait cep telefonu, kulaklık, kek ve su bulundu. Telefon polis tarafından incelenmek üzere alındı.

Arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Rojin Kabaiş’in telefonla annesine markete gidip su, kahve ve kek alacağını söylemesinin ardından, polis ve jandarma ekipleri harekete geçti. Jandarma Sahil Güvenlik, AFAD ve itfaiye ekiplerinin katıldığı arama çalışmalarına gönüllü arama-kurtarma ekipleri de destek veriyor. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nden gönderilen yandan taramalı sonar cihazı ve jandarmanın su üstü radar cihazı da kullanılarak aramalar sürdürülüyor.

Hiçbir iz bulunamadı

Arama çalışmalarında havadan da destek alınmasına rağmen, şu ana kadar Rojin Kabaiş’e dair hiçbir ize rastlanmadı. Aramalar 6’ncı gününde yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa