Galatasaray'ın RFS deplasmanı 11'i belli oldu

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile karşılaşacağı maçın 11'leri belli oldu.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 19:37
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 19:43
Galatasaray'ın RFS deplasmanı 11'i belli oldu
DHA
Kaynak DHA

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasının ikinci haftasında Letonya ekibi Rigas Skola (RFS) ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma, Letonya'nın başkenti Riga'da bulunan Daugava Stadı'nda oynanacak ve saat 19.45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Takımların ilk 11'leri belli oldu

Karşılaşmaya ev sahibi Rigas Skola şu kadro ile başlayacak: Ondoa, Odisharia, Ikaunieks, Savalnieks, Ndjiki, Kouadio, Prenga, Panic, Marhiev, Njier ve Lipuscek. Galatasaray'ın sahadaki ilk 11'i ise şu şekilde: Günay, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Gabriel Sara, Torreira, Yunus Akgün, Mertens, Barış Alper Yılmaz ve Icardi.

Galatasaray Avrupa'da ikinci maçına çıkıyor

Geçtiğimiz sezon Trendyol Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Galatasaray, bu sezona UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalma hedefiyle başlamıştı. Ancak play-off turunda İsviçre ekibi Young Boys'a elenerek Avrupa Ligi'ne katılmak zorunda kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatında "Kupa 2" olarak bilinen turnuvada ilk maçında Yunanistan temsilcisi PAOK'u 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, grupta galibiyetle başlayan 13 takım arasında averajla 5. sırada yer alıyor.

RFS'nin Avrupa serüveni

Geçen sezon Letonya 1. Futbol Ligi'nde (Virsliga) şampiyonluk yaşayan ve tarihinde ikinci kez bu başarıyı elde eden RFS, UEFA Avrupa Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptı. İlk maçında Romanya temsilcisi FCSB’ye 4-1 yenilen RFS, Galatasaray karşısında çıkış arıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa