Konya’da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı

Konya’nın Ereğli ilçesinde işçi servis ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı.

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 20:07
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 20:17
Konya’da işçi servisi ile otomobil çarpıştı: 10 yaralı
DHA
Kaynak DHA

Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir işçi servisi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Kaza, saat 17.00 civarında Konya-Adana karayolunun Ereğli ilçesi Hortu Mahallesi yakınlarında gerçekleşti.

Kazanın detayları

Edinilen bilgilere göre, B.A. yönetimindeki 27 AZU 660 plakalı otomobil, Konya’dan Ereğli yönüne doğru seyir halindeyken, Hortu Mahallesi mevkisinde karşı yönden gelen ve yola dönmeye çalışan M.A.'nın kullandığı 42 GAD 73 plakalı Isuzu marka işçi servisi midibüsüne yandan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle midibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı, otomobil ise ağır hasar aldı ve hurdaya döndü.

2’si bebek toplam 5 kişi yaralandı

Kazada, işçi servisinde bulunan sürücü ile 3 yolcu ve otomobilde bulunan 2’si bebek toplam 5 kişi yaralandı. Yaralı sayısının toplamda 10 kişi olduğu belirlendi. Olay yerine gelen sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızlı bir şekilde müdahale etti. Yaralılar, ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen çekiciyle hurdaya dönen otomobil kaza yerinden kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve olayın ayrıntıları inceleniyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa