Önce nişanlısını vurdu sonra kendini

Kırıkkale'de tartıştığı nişanlısını tabancayla ağır yaralayan kişi olay yerinden çaldığı taksiyle kaçarak intihar etti

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 20:34
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 21:33
Önce nişanlısını vurdu sonra kendini
AA
Kaynak AA

Kırıkkale'de "taşınma" meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada nişanlısını tabancayla ağır yaralayan bir erkek, çaldığı ticari taksiyle olay yerinden kaçtıktan sonra intihar etti. 

Çalılıöz Mahallesi 466. Sokak'taki 3 katlı apartmanın giriş katında ikamet eden 37 yaşındaki E.E. ile nişanlısı olduğu öğrenilen Bahattin Ünlüler arasında tartışma çıktığı iddia edildi. Kavgaya dönüşen olayda Bahattin Ünlüler üzerinde bulunan tabancayla E.E'ye ateş ederek yaraladı. 

Ticari taksi çalarak kaçtı

Ünlüer, tabancayla nişanlısını karnından ve kolundan vurdu. Saldırının ardından Bahattin Ünlüer, olay yerinden kaçmak için sokakta park halinde bulunan bir ticari taksiyi çaldı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, kısa süreli bir kovalamacanın ardından Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Nokta Kavşağı'nda aracı durdurdu.

Yaralı kadının hayati tehlikesi devam ediyor

Araçtan inen Ünlüer, yanında taşıdığı tabancayla kafasına ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bahattin Ünlüer'i hastaneye sevk etti. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Ünlüer öldü.

Hastanede tedavi altına alınan kadının ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa