PFDK'dan kulüplere ve teknik direktörlere ceza yağdı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)'dan para cezaları ve saha kapatma cezaları geldi.

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
03 Ekim 2024 22:00
GÜNCELLEME
03 Ekim 2024 22:36
PFDK'dan kulüplere ve teknik direktörlere ceza yağdı
AA
Kaynak AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a para cezası verdi.

Okan Buruk'a para cezası

TFF tarafından yapılan açıklamada, Galatasaray-Kasımpaşa maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Okan Buruk'a 117 bin lira para cezası verildiği açıklandı. Aynı maçta, Galatasaray taraftarlarının sebep olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle kulübün tribün kapatma cezası aldığı belirtildi.

Michy Batshuayi'ye ceza

Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi'nin de Fenerbahçe ile oynanan maçtaki sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 117 bin lira para cezasına çarptırıldığı ifade edildi.

Beşiktaş ve Kayserispor'a ağır cezalar

Beşiktaş Kulübüne, Bellona Kayserispor ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve kötü tezahüratlar nedeniyle 288 bin lira para cezası uygulandı. Aynı müsabakada, Kayserispor taraftarlarının yol açtığı saha olayları nedeniyle Kayserispor Kulübüne de 336 bin lira para cezası verildi.

Trabzonspor'a 300 bin lira ceza

Trabzonspor ise kulübün internet sitesinde yer alan sportmenliğe aykırı açıklamalar sebebiyle 300 bin lira para cezası aldı.

PFDK'nın son kararları, birçok kulüp ve oyuncuya ciddi para cezaları getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa