Nişanlısını yaralayıp intihar etti... Olayın adresi Kırıkkale...

Kırıkkale'de, tartıştığı nişanlısı Esra E.'yi yaralayan şahıs yakalanacağını anlayınca intihar etti... İşte acı olayın detayları ve yaşananlar...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 07:10
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 07:10
Nişanlısını yaralayıp intihar etti... Olayın adresi Kırıkkale...
EP
Esra Polat Editör

Kırıkkale'nin Çalılıöz Mahallesi'nde Bahattin Ünlüer, tartıştığı nişanlısı Esra E.'yi tabancayla vurarak ağır yaraladıktan sonra çaldığı taksi ile olay yerinden kaçtı. Ünlüer, yakalanacağını anlayınca aynı silahla intihar etti.

Tartışma Sonrası Silahlı Saldırı

Olay, akşam saatlerinde 466. Sokak'taki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Bahattin Ünlüer, nişanlısı Esra E.'nin evine giderek tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Ünlüer, üzerinde taşıdığı tabanca ile Esra E.'ye ateş açtı. Yaralanan Esra E., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kaçış ve İntihar

Saldırının ardından kaçan Bahattin Ünlüer, yakındaki bir ticari taksiyi çalarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, taksiyi Alparslan Türkeş Bulvarı yakınlarında tespit etti. Araçtan inip yaya olarak kaçmaya çalışan Ünlüer, Nokta Parkı’na geldiğinde, nişanlısını vurduğu tabancayı başına dayayıp ateşledi. Hastaneye kaldırılan Ünlüer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa