Tekirdağ'daki yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı

Tekirdağ Çerkezköy'de bir kumaş fabrikasının deposunda çıkan yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı.

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 07:30
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 07:30
Tekirdağ'daki yangın 9 saat sonra kontrol altına alındı
EP
Esra Polat Editör

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde bir kumaş fabrikasında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevlerin hızla fabrikanın büyük bölümünü sarması üzerine itfaiye ekipleri yangını söndürebilmek için büyük bir mücadele verdi. Yangın nedeniyle çevredeki fabrikalarda çalışan işçiler de güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Yetkililer Olay Yerinde Çalışmaları Takip Etti

Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yerinde takip etti. İtfaiyenin yoğun çabası sonucu yangın yaklaşık 9 saat sonra kontrol altına alındı.

Dumandan Etkilenen İşçiler ve Yaralanan İtfaiye Eri Hastaneye Kaldırıldı

Yangında, dumandan etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırılırken, söndürme çalışmalarına katılan bir itfaiye eri yüksekten düşerek yaralandı. Yaralıların Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. Ekipler soğutma çalışmalarına devam ederken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı. Fabrika yangını dron ile havadan görüntülendi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa