Özel harekat polislerinin karıştığı kavga kamerada...

Özel harekat polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı arasındaki kavganın iş yeri görüntüleri ortaya çıktı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 06:35
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 06:35
Özel harekat polislerinin karıştığı kavga kamerada...
DHA
Kaynak DHA

Çankırı'da özel harekat polisleri ile bir akaryakıt istasyonu çalışanı arasında yaşanan tartışma, kavgaya dönüştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir polisin C.A.C. isimli çalışanı yerde tekmelediği ve sürüklediği görüldü. Çankırı Valiliği, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Güvenlik Kameralarına Yansıyan Kavga

Olay, 3 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde Çankırı il merkezindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Özel harekat polisleri ile istasyon çalışanı C.A.C. arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek yumruk ve tekmelerin atıldığı bir kavgaya dönüştü.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir polisin C.A.C.'yi yere yatırıp tekmelediği ve sürükleyerek kapıdan çıkarmaya çalıştığı anlar kaydedildi.

Valilikten Soruşturma Açıklaması

Çankırı Valiliği'nden olayla ilgili yapılan açıklamada, "03.10.2024 Perşembe günü il merkezindeki bir petrol istasyonunda Özel Harekat Polisleri ile istasyon çalışanları arasında yaşanan tartışma ve arbedeyle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilmiş olup, olaya karışan kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.


Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa