Çorum'da mantardan zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı

Çorum merkez ve ilçelerinde yedikleri mantardan zehirlenen 7 kişinin tedavi altına alındığı bildirildi...

EP
Esra Polat Editör
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 08:10
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 08:10
Çorum'da mantardan zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırıldı
EP
Esra Polat Editör

Çorum’un merkez ve ilçelerinde doğadan topladıkları mantarları yiyen 7 kişi, zehirlenme belirtileri göstererek hastaneye kaldırıldı. Kent merkezinde 2, Osmancık ilçesinde 1 ve Bayat ilçesinde 4 kişi, mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle sağlık kuruluşlarına başvurdu. Zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alınan 7 kişinin durumunun takip edildiği öğrenildi.

Yetkililerden Mantar Uyarısı

Yetkililer, doğadan toplanan mantarların tehlikeli olabileceğini vurgulayarak, vatandaşları bu tür mantarları tüketmemeleri konusunda uyardı. Doğada bulunan bazı mantar türlerinin zehirli olabileceğine dikkat çekildi.

Çorum'da silahlı ve bıçaklı kavga

Çorum’un Ulukavak Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı. Sinan K. ve oğlu Berkan K. ile aralarında alacak verecek meselesi bulunan Celal S. ve Efe Y. arasında yaşanan tartışma, Tekceviz 15. Sokak'ta kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında Celal S, başına aldığı bıçak darbesiyle yaralandı. Ayrıca olay esnasında tüfekle ateş açıldı ve park halindeki 4 araçta maddi hasar meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Celal S, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sonrası olaya karışan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa