İstanbul'da operasyon yapan polis ekibine silahlı saldırı...

İstanbul Tuzla'da operasyon yapan polis ekibine silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda bir polis memuru ağır yaralandı...

DHA
Kaynak DHA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 08:40
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 08:40
İstanbul'da operasyon yapan polis ekibine silahlı saldırı...
DHA
Kaynak DHA

İstanbul'un Tuzla ilçesinde, haklarında arama kararı bulunan şüphelilere yönelik düzenlenen bir operasyon sırasında çıkan çatışmada, içeriden açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı. Operasyonda, şüphelilerden Emrah Erol (25) ölü ele geçirilirken, Çağrı G. (30) ve Ferhat İ. (21) gözaltına alındı.

Polis Ekiplerine Ateş Açıldı

Olay, 3 Ekim 2024 saat 17.00 civarında Tepeören Mahallesi'nde gerçekleşti. Aranan şahısları yakalamak için eve giren polis ekiplerine içeriden ateş açıldı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, polis memurunun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Şüphelilerden Biri Ölü, Diğerleri Gözaltında

Operasyon sırasında, Özel Harekat polisleri tarafından evde bulunan Emrah Erol ölü ele geçirildi. Diğer şüpheliler, Çağrı G. ve Ferhat İ. gözaltına alındı. Valilik açıklamasına göre, hayatını kaybeden Emrah Erol'un "Kasten Öldürme" başta olmak üzere 10 suçtan aranma kaydı bulunuyordu. Çağrı G. ise "6136 SKM" suçundan aranırken, Ferhat İ.'nin "Dolandırıcılık" suçundan kaydı olduğu belirlendi.

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

Evde yapılan aramalarda bir adet otomatik tabanca, iki adet 9 mm çapında tabanca, çok sayıda mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa