Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez dergi için açtı!

Ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, lüks evinin kapılarını ilk kez bir dergi için açtı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 10:00
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 11:05
Serenay Sarıkaya, evinin kapılarını ilk kez dergi için açtı!
Ecem Çetin Muhabir

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren, ekranların en sevilen isimlerinden birisi olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, magazin gündeminden düşmeyen bir isim...

Son olarak Show  TV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Aile dizisindeki Devin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, yaptığı paylaşımları, açıklamaları, güzelliği ve tarzıyla adından söz ettiriyor. 

Ünlü oyuncu son olarak ise Ateşe Düştüm şarkısıyla müzik piyasasını kasıp kavuran ünlü şarkıcı Mert Demir'le yaşadığı aşkla konuşuluyor.  

Serenay Sarıkaya, bu defa evi ile gündeme geldi. Sarıkaya, yaşadığı evin kapılarını ilk kez  dünyaca ünlü AD (Architectural Digest) dergisine açtı. 

Ünlü oyuncu, evinde dergi için kamera karşısına geçti. Serenay Sarıkaya'nın lüks evine ve karelerine beğeniler yağdı. 

Serenay Sarıkaya'nın salonundaki leopar desenli kanepesi, gri renklerle çevrili mutfağı oldukça dikkat çekti. Tuvaleti boydan boya ayna ile kaplı olan ünlü oyuncunun, yatak odasındaki tavandaki aynası da gündem oldu. 

Çekimlerde evi ile ilgili konuşan güzel oyuncu, evini çok sevdiğini ifade ederek, zaman geçirmekten hoşlandığını ifade etti. 

"Evim benim kabuğum"

Oyuncu, şunları söyledi;

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa