Kalpazan dizisinin afişi yayınlandı!

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Timuçin Esen ve Şükran Ovalı'nın başrolünde yer aldığı Kalpazan dizisinin afişi yayınlandı.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 10:40
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 10:55
Kalpazan dizisinin afişi yayınlandı!
Ecem Çetin Muhabir

Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Timuçin Esen, Şükran Ovalı gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği Kalpazan dizisi Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. 

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanan, derin hikayesiyle beğeni toplayacak olan Kalpazan dizisi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor.  

İzleyenlerin büyük bir merakla beklediği, 2 kardeşin hikayesini ekrana taşıyacak olan dizinin 21 Ekim Pazartesi günü yayınlanması planlanıyor. 

Dizinin afişi yayınlandı 

Tanıtımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Kalpazan dizinin afişi de yayınlandı.

Dizinin başrol oyuncuları Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Timuçin Esen, Şükran Ovalı'nın yer aldığı afiş büyük beğeni topladı. 

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Diziyi, Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı, Türküler Özgül üstleniyor.  

Dizinin oyuncu kadrosunda; Osman Alkaş, İlker Yağız Selçuk, Aslı İçözü, Sarp Akkaya, Ali Seçkiner Alıcı, Deniz Hamzaoğlu,  Çağla Naz Kargı, Sinan Arslan, İlker Kızmaz, Güler Göksun gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa