Kızılcık Şerbeti, 70. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam 70. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 11:56
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 12:06
Kızılcık Şerbeti, 70. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren milyonları ekrana kilitleyerek zirvede kalan Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin kadrosunda bir araya geldiği dizi, bu akşam 70. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Pembe, kapısına gelen Abdullah’ı geri çevirmez ancak birlikte yaşamanın zorluklarına dikkat çeker. Aralarındaki ilişkinin geleceği belirsiz olsa da, bu durum ikisi için de kolay olmayacak gibi görünüyor. Öte yandan, Metehan’ın kız arkadaşıyla buluşmak için yola çıkan Ömer, büyük bir sürprizle karşılaşır. Yıllar önceki sevgilisi, oğlunun birlikte olduğu kızın annesi olarak karşısına çıkar. Bu beklenmedik tesadüf, herkes için büyük bir şaşkınlık kaynağı olur. Bebek Alev’in tekrar evden alınması, Sönmez, Kıvılcım ve Meri için derin bir üzüntü kaynağıdır. Bu sarsıcı olayın ardından, çözüm Meri’den gelir. Meri, bakıcı olarak Ünallar’ın evine gitmeye karar verir ve bu planı Abdullah’a açar. Abdullah ise Nursema’nın yardımıyla bu çözümü hayata geçirmek için adımlar atmaya başlar. Kıvılcım, yeni işinden ve yeni arkadaşı Cemal’den oldukça memnundur. Ancak, iş arkadaşlarıyla bir kutlamaya çıktıkları bir akşam Ömer’le karşılaşması, onun iç dengesini altüst eder. Fatih ve Doğa’nın evlilikleri ise giderek artan sorunlarla sarsılmaktadır. Sorunlardan bunaldıkları bir akşam yüz yüze gelmeleri, ilişkilerinde yeni bir dönemin habercisi olur. Bu karşılaşma, ikisi için de büyük dönüşümlerin başlangıcı olabilir.

“Kızılcık Şerbeti” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa