Seyran ve Ferit karşıya! Yalı Çapkını bu akşam Star'da!

Cuma akşamları Star TV ekranlarında izleyicisini ekrana kilitleyen Yalı Çapkını dizisi bu akşam 77. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 12:23
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 12:32
Seyran ve Ferit karşıya! Yalı Çapkını bu akşam Star'da!
Ecem Çetin Muhabir

İlk bölümünden itibaren dikkatleri üzerine çeken, Star TV'nin popüler dizilerinden birisi olan Yalı Çapkını dizisi, üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı dizi, bu akşam 77. bölümüyle ekrana gelecek.

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Sinan’ın yalanını ortaya çıkaran Seyran’ın beklenmedik bir şekilde teklifi kabul etmesi, Ferit için büyük bir şaşkınlık kaynağı olur. Dedesinin evlilik baskısı altında ezilen Diyar, Ferit’in bu duruma nasıl yaklaştığını anlamaya çalışırken, ikili ilişkileri açısından bir yol ayrımına gelirler. Bu süreçte, aralarındaki gerilim giderek artarken, Suna’nın sakladığı sırrı çözmeye çalışan Kazım, herkesin hayatını kökünden değiştirecek büyük bir gerçeğin eşiğindedir. Seyran ve Sinan, ilişkilerinde önemli bir dönüm noktasına ulaşmak üzeredir. Bu sırada Ferit de Diyar ile olan ilişkisini derinleştirerek, yeni bir sayfa açmaya hazırlanır. Ancak, Sinan’ı Seyran’dan ayırmak isteyen Ayla’nın gizli planı, olayların seyrini beklenmedik bir şekilde değiştirecektir. Ayla’nın hamlesi, Seyran ve Ferit’i hiç beklemedikleri bir anda yeniden karşı karşıya getirir ve bu karşılaşma, iki tarafın da hayatında büyük bir dönüm noktası yaratacaktır.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Zeynep Bonçe kaleme alacak.    

Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star’da.

 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa