Huawei'den yeni haber geldi! Watch GT 5 Serisi online mağazalarda

Çinli teknoloji devi Huawei'nin yeni Watch GT 5 Serisi, online mağazalarda tüketiciler ile buluştu. Ayrıntılar burada...

AA
Kaynak AA
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 13:31
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 14:27
Huawei'den yeni haber geldi! Watch GT 5 Serisi online mağazalarda
AA
Kaynak AA

Huawei, yeni akıllı saat serisi Watch GT 5’i Beymen, Boyner ve FashFed gibi seçkin mağazalarda satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Huawei, akıllı saatlerini yalnızca bir teknolojik cihaz olarak değil, aynı zamanda modern yaşam tarzının ayrılmaz bir parçası haline getirmeyi hedefliyor.

Bu doğrultuda Watch GT 5, Watch GT 5 Pro ve Watch Fit 3 modelleri, şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getirerek kullanıcıların kişisel stillerini tamamlayan bir aksesuar olarak öne çıkıyor.

Sadece teknolojiye değil moda dünyasına da hitap ediyor

Özellikle Watch GT 5 Pro modeli, sunduğu çeşitli materyal seçenekleriyle dikkat çekiyor. Titanyum, seramik ve siyah renk seçenekleriyle sunulan bu model, premium segmentte yer alırken modaya uygun tasarımıyla da dikkat çekiyor. Huawei, bu yeni serisiyle yalnızca teknolojiye değil, aynı zamanda moda dünyasına da hitap etmeyi amaçlıyor.

Satışa çıkan modellerden Watch GT 5, altın ve mavi renk seçenekleriyle sunulurken Watch GT 5 Pro ise siyah, titanyum ve seramik materyalleriyle lüks bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Spor ve günlük kullanıma uygun olan Watch Fit 3 de siyah ve pembe renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.

Modellerin fiyatları değişkenlik gösteriyor

Fiyatlandırmaya bakıldığında Huawei Watch Ultimate modeli 24.999 TL’den satışa sunuldu. Watch GT 5 serisinin 41 mm versiyonları 8.999 TL ile 9.999 TL arasında değişen fiyatlarla piyasaya sürüldü. Watch GT 5 Pro’nun 46 mm versiyonu 12.999 TL’den satışa çıkarıldı. Watch Fit 3 modelleri de 4.499 TL gibi bir satış fiyatı ile tüketicilerin karşısına çıktı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa