Dehşet yaşandı: Bankta uyuyakalan kadın defalarca tecavüze uğradı

İngiltere'de eğlence dönüşü uyuyakaldığı bankta defalarca tecavüze uğrayan 37 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.

BF
Banu Fırıncılar Muhabir
YAYINLAMA
04 Ekim 2024 14:00
GÜNCELLEME
04 Ekim 2024 14:29
Dehşet yaşandı: Bankta uyuyakalan kadın defalarca tecavüze uğradı
BF
Banu Fırıncılar Muhabir

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşanan dehşet verici bir olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. 37 yaşındaki üç çocuk annesi Natalie Shotter, arkadaşlarıyla geçirdiği bir gecenin ardından dönüş yolunda trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Eğlenceli bir gece sonrası Shotter, eve dönerken bir parktaki banka oturup uyuyakaldı ve burada defalarca tecavüze uğradı.

Parkta yürüyüş yapan bir kişi, hareketsiz yatan kadını fark etti ve hemen yetkililere durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Natalie Shotter'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Londra polisinin başlattığı soruşturmada, parkta bulunan güvenlik kameraları incelendi ve saldırının detayları ortaya çıkarıldı.

Kadın savunmasız durumdaydı

Olayla ilgili olarak 35 yaşındaki evsiz Mohamed Lidow, tecavüz ve cinayet suçlamalarıyla tutuklandı. Londra'daki Old Bailey Mahkemesi'nde görülen davada, Lidow suçlamaları reddetti. Shotter’ın o gece savunmasız bir durumda olduğu, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile ruh sağlığı sorunları nedeniyle zor bir dönemden geçtiği öğrenildi.

Yinelenen tecavüz eylemleri neticesinde öldü

Savcı Alison Morgan ise mahkemede yaptığı açıklamada, Shotter’ın eğlence amaçlı dışarı çıktığını ve sanık tarafından istismar edildiğini söyledi. Savcı Morgan, sanık tarafından yinelenen tecavüz eylemleri neticesinde Shotter’ın yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Dava devam ederken Londra'daki bu trajik olay, toplumda derin bir üzüntü yarattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa